Tahun 6 Dalam Bidang Perubatan ….. tak sabar nak kerja

Pejam celik pejam celik akhirnya sekarang dah masuk final year of my student life dan Insyaallah akan tamat lah pengajianku di Nizhny Novgorod State Medical Academy.To tell the truth…6 tahun tu terasa sangat cepat dan masih terbayang kali pertama menjejakkan kaki di bumi bekas Soviet ni.

Lama tak menulis blog dan lama juga tidak menjenguk blog, tapi nampaknya agak ramai yang minat untuk mengetahui tentang kehidupan seorang pelajar perubatan dan seterusnya kehidupan seorang doktor.Rasanya,saya akan menulis kembali,walaupun mungkin hanya beberapa patah perkataan…mungkin bermanfaat untuk orang-orang yang berminat untuk menjadi seorang doktor.

Continue reading

Advertisements