majlis kawen aku…

Lama dah plak rasenye tak update blog,dengan exam nye,lepas tu balik malaysia dan sekarang dah balik Rusia balik dah,but still….tak settle2 exam lagi.One more to go…Insyaallah kalau takde aral ape2 hari Isnin buat.Berkat Ramadan yang penuh barakah ni,harapnye dapatlah pass exam tu yer…

Dalam jangkamasa yang agak singkat ni,sebenarnye banyak jugaklah perubahan yang berlaku dalam hidup aku,terutama sekali ”status” dalam pasport aku dah bertukar.Kalau dulunya ”single” ,sekarang ni dah bertukar jadi ”married”.

Bila first time sampai kat Rusia ni,bila sampai je kat airport pastu sampai kat tempat check visa n pasport semua,orang yang check tu tengok je kat aku,dalam pasport lama single,tapi dalam pasport baru married la pulak.Aha,lucu pulak rase,mungkin sebab aku ni awet muda sangat kot,orang tak percaya dah kawen.

Then bila first time kelas Russian pulak,cikgu suruh cerita pengalaman yang paling best time bercuti kat Malaysia,satu kelas duk senyum2 and siap tunjuk2 kat aku.Adui,aku sebenarnye bukannya malu nak bercerita kat cikgu pasal aku dah kawen,tapi sebenarnye aku ni macam dah lupa dengan bahasa Rusia,nak guna perkataaan apa pun tak tahu.Tapi dalam tak malu tu pun,merah jugakla muka…kah3

Saje2lah,aku nak letak r siket2 gambar time majlis kawen haritu,kebanyakan gambar aku xkumpul pun lagi,gambar ngan family pun tak transfer lagi,b4 kawen sibuk prepare hal2 kawen,after kawen,”sibuk” jugak.So,takdelah duk peduli sangat pasal gambar tuh…ehe

5360_1098972150615_1115971470_30242078_343889_n

Yang ni time lepas akad nikah pagi….

5360_1098972470623_1115971470_30242085_7068324_n

Yang ni time poyo jadi hulubalang…

5360_1098973310644_1115971470_30242106_1273688_n

Yang ni time malam dah.tetamu dah habis dah….kepenatan dah time ni

5529_111590992998_560742998_2115752_1412743_n

Yang ni pun time xlarat dah jugak,smua dah penat….kenduri…….

DSC00723

Sebahagian dari hadiah yang orang bagi…sampai skarang pun ade lagi yang tak habis buka…time kasihla semua yer…….

Wardah N Faizal_132 copy

Wardah N Faizal_137 copy

wrdah copy

 

Yang tiga gambar di atas ni,edited version la………tapi takde buang jerawat ker ape yer……..muka still ori…ehe

19 thoughts on “majlis kawen aku…

  1. weyhhh…banyak gyler k0t hadiahhhh!!
    nak kawen jugak lah nanti bule dapat adiah banyak2…
    ahahahhahaha…
    k0 xkan maj0k agik kan nti sbb kt0rang slalu lupe nk beli adiah bday k0? :p
    hambek k0…skali dapat adiah..berjuta!!
    ngeeee…btw..c0ngrates again peja..=)

  2. hehe…ku buka bicara dengan ketawa sinis…hehe.

    Selamat pengantin baru peja…bercinta hingga ke syurga ye.

    Tetiba blog “panas” ini menjadi wardah…weeeeeee

  3. askum peja, comey blog demo. gambar nikoh pun manis2 belaka suami isteri. keno kenal bini demo nih. namo wardah comey tuh. kawe pun sero nk sorg lagi lah.. tp kene dpt sign permission from Big Boss dulu nih.. cam ne ah? taktik P Ramlee org dah tahu dah takleh pakai.. bereh. cuma 1 je kawe nk demo jelaskan lah ado 1 perkataan dalam invereteb koma tu “sibuk” ramai sek2 status single tak berapo clear tu. post hok baru kecek psl ke”sibuk”an demo nih ahah anyway selamat berbahagia!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s