tino comey

18072008002

Tino Comey

Biasalah,hujung2 minggu borak2 ngan kawan2,lepak2 dan adalah beberapa aktiviti biasakan.Antara topik yang menarik perhatian aku kali ni,bila ‘’senior’’ aku yang merangkap ‘’tuk guru besar’’ aku membangkitkan cerita pasal perempuan cantik atau dalam BAHASA kelate nye ‘’tino comey’’.

Kalau mengikut pandangan peribadi dan disokong jugak oleh ahli jemaah menteri aku,perempuan Rusia memang cantik,terlalu cantik kalau nak dibandingkan dengan mana2 perempuan di mana2 negara pun.Kaum perempuan yang tercantik bagi aku,n bagi ramai lagi kawan2 aku adalah perempuan Rusia.Pendek kata,tengok kanan lawa,tengok kiri comel,pandang depan cute dan pusing belakang menawan.

Mengikut ‘’tuk guru” aku,warna kulit perempuan yang cantik boleh diklasifikasikan kepada 3:

1-Putih susu

2-Putih merah

3-Putih ‘’tanned’’

Kalau yang menjadi ‘’favourite’’ kegemaran ramai adalah putih susu.Kah3.Aku pun join sekali la,thumbs up for Russian Gals with ‘’putih susu’’ punye warna kulit.

Memang dugaanlah bagi aku,bila belajar di Rusia nih,dalam banyak2 tempat kat sini jugaklah aku datang belajar.Di kelilingi oleh ramai perempuan2 cantik.Naik bas je dah depan belakang lawa.Bak kata ‘’tuan guru’’ aku,lepas ni bila graduate,kita punye taste level untuk pompuan ni memang tinggi lah.Susah dahlah nak kahwin ngan orang Melayu nih.Ha3.

Agak betul jugaklah apa yang dikatakan tuh,aku pun menyokong seratus peratus lah.Lawa tuh memang tak dapat dinafikan langsung tetapi kalau nak dibandingkan dengan perempuan Melayu,perempuan Melayu lebih menyerlah dari segi sopan santunnya dan lemah lembutnya.Perempuan Rusia ni memang macam kasar semacam jer.Ha3.

Bila sebut pasal perempuan Melayu nih,aku teringat kat cerita geng2 budak Mara batch aku.Mak ai kehidupan diorang memang bersistematik habislah.Sangat teratur dengan waktu belajarnya,dengan waktu masaknya dan waktu tidurnya.Bayangkan setiap hari semua orang tidak dibolehkan untuk tengok sebarang ‘’movie’’ walaupun setiap orang mempunya laptop masing2.Kalau nak tengok pun,hanya ‘’series’’ sahaja,itu pun hanya satu episod sahaja setiap hari.Dan dihujung minggu pula,barulah boleh tengok movie,itu pun setelah study dari pkol 9 pagi hingga 5 petang.Adus,dengan waktu masak yang teratur,even turutan untuk mandi pun teratur,memang aku respek tahap cipanlah.Tahniah dan tabik spring buat geng2 Mara batch aku!

p/s:azam aku ialah,nak tiru budak2 Mara tuh,even walaupun ‘’separuh’’ daripada apa yang diorang amalkan,separuh pun jadilah!

4 thoughts on “tino comey

  1. ish3..peja bincang jgok mende gini deh. menarik2. sape lg bincang2 ngan mu ni? =P
    sgala apa yg peja tulis mmg fact, russian babes is damn hot..cute..comey..n mcm2 lg.
    totally uncomparable dgn gadis dari ngara lain. no doubt bout it.
    tp gadis2 mlayu tetap mjadi pilihan di hati kami.. kih3..
    tp klu dpt awek russian sorg, rasanye xlepas jg kn.. ke gane peja? heheh..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s